MATSEDEL

Nedanstående meny gäller alla dagar mellan kl. 12.00-15.30 från
1 maj till slutet av september
(med undantag för perioden 26 juni – mitten av augusti då á la carten är öppen kl. 12.00-17.30)

Förrätt
Inlagd sill o potatis, smör & bröd   100:- /  80:-
Varmrätter (Priser anges för hel och halvportion)
Rödspätta med remouladsås   140:-  /  110:-
Kall varmrökt lax   140:-  /  100:-

Fläskfilé   120:-  /  90:-
Fläskschnitzel   110:-  /  80:-
Morot- & kikärtsbiffar   110:- /  80:-
Lammsmäcka (malet lammkött)   100:-  /  80:-

Köttbullar   90:-  /  60:-
Kökets tips   fr. 70:-
Desserter
Saffranspannkaka m. salmbärssylt o grädde   95:-

Vaniljglass med grädde & rån   75:-
Chokladkladdkaka med grädde   55:-

Frukostpåse 75:-

Under högsäsongen kommer fler alternativ på menyn, bland annat fler förrätter och desserter. Dessa bör då beställas innan kl 12.00 så ser vi till att ni får med maten till ert boende alternativt äter i resturangen/uteserveringen.

*Med reservation för pris- och andra förändringar
pga rådande Corona-situation

Ordinarie meny samt öppettider innan COVID19 –
Frukostbuffé kl. 8.30-10.00   95:-
Á la carte kl. 12.00-15.30
Trerätters pensionatsmiddagsbuffé prick kl 17.00    225:- – 285:-
(Bör bokas)
Julbord varje helg fr den 21 nov t.o.m. 13 dec (ring för bokning 0498-49 80 30).