MATSEDEL

Nedanstående meny gäller alla dagar mellan kl. 12.00-17.30 till 15 aug. Från 16 augusti till 20 september har köket öppet alla dagar från 12.00-15.30 med en liknande reducerad meny.

Förrätt
Inlagd sill o potatis, smör & bröd                              100:-  /  80:-
Räkcocktail m rhode island, smör & bröd                              65:-

Gazpacho med krutonger                                                               55:-
(serveras sön, mån, tis, ons)
Kajpsoppa med ugnstrull                                                             100:-
(serveras tors, fre, lör)
Gravad lax m hovmästarsås, sallad, smör & bröd             80:-
(serveras sön, mån, tis)

Varmrätter (Priser anges för hel och halvportion)
Rödspätta med remouladsås                                       140:- /  110:-
Kall varmrökt lax                                                                140:- /  100:-
Fläskfilé                                                                                    120:- /    90:-
Fläskschnitzel                                                                       110:- /    80:-
Morot- & kikärtsbiffar                                                     110:- /    80:-
Dagens sallad                                                                        110:- /    80:-
Lammsmäcka (malet lammkött)                                 100:- /    80:-
Köttbullar                                                                                   90:- /    60:-

Kökets tips –

Mån: Kåldolmar                                                                   100:- /    80:-
Tis: Fiskgryta med räkor aioli                                      140:- /  100:-
Ons: Oxbringa med pepparrotssås                          120:- /    90:-
Tors: Lammgryta med coleslaw                                 140:- /  100:-
Fre: Merguezkorv fr Hamra m pot.sallad            140:- /  100:-
Lör: Kallskuren kyckling med pot.gratäng          120:- /    90:-
Sön: Kalkonstek med aprikossmörsås                   120:- /    90:-

Desserter
Saffranspannkaka m. salmbärssylt o grädde                   95:-

Vaniljglass med grädde & rån                                                    75:-
Chokladkladdkaka med grädde                                               55:-
Citronsorbet i citronskal                                                             55:-

Förbeställning dessert
(beställ gärna på förmiddagen)

Cheesecake                                                                                        55:-
Vaniljmoussecylinder med skogsbärsfyllning                55:-
Äppeltartlett                                                                                      55:-
Trio choklad dessert i glas                                                          55:-

Frukostpåse                                                                                      75:-

*Med reservation för pris- och andra förändringar
pga rådande Corona-situation

Ordinarie meny samt öppettider innan COVID19 –
Frukostbuffé kl. 8.30-10.00   95:-
Á la carte kl. 12.00-15.30
Trerätters pensionatsmiddagsbuffé prick kl 17.00    225:- – 285:-
(Bör bokas)
Julbord varje helg fr den 21 nov t.o.m. 13 dec (ring för bokning 0498-49 80 30).