Nedanstående meny gäller alla dagar mellan kl. 12.00-17.00 t.o.m. 13 augusti, därefter reduceras menyn något och köket håller öppet mellan 12.00-15.30 fram t.o.m. 25 september 2022 (med reservation för prisändringar)
Förrätt
Kycklingcoctail 85:-
Räkcoctail 95:-
Inlagd sill o potatis, smör & bröd 135:- / 95:-
Varmrätter (Priser anges för hel och halvportion):
Rödspätta m remouladsås 175:- / 140:-
Kall varmrökt lax 175:- / 140:-
Fläskfilé m bearnaise 145:- / 115:-
Kycklingsallad m caesardressing 145:- / 115:-
Fläskschnitzel 145:- / 110:-
Lammsmäcka (malet lammkött) 135:- / 110:-
Veganska kikärtsbiffar 135:- / 110:-
Köttbullar 115:- / 80:-
Kökets Tips –
Mån: Kåldolmar m brunsås, lingon 130:-/100:-
Tis: Liten grön ärtsoppa 95:-
Ons: Grönsakslasagne 130:-/100:-
Tors: Oxbringa m pepparrotssås 145:-/115:-
Fre: Lammkorv m potsallad (finns veg) 155:-/125:-
Lör: Gravlaxsallad m hovmästarsås 150:-/120:-
Sön: Rostbiff med potatisgratäng 140:-/110:-
Desserter
Microplättar 6 st m. jordgubbssylt o grädde 60:-
Saffranspannkaka m. salmbärssylt o grädde 110:-
Chokladkladdkaka med grädde 70:-
Kokosglass i kokosskal 70:-
Citronsorbet i citronskal 65:-
Apelsinglass i apelsinskal 65:-
Frukostbuffé kl. 8.30-10.00 100:-
Julbord varje helg fr den 21 nov t.o.m. 13 dec (ring för bokning 0498-49 80 30).