MATSEDEL

Nedanstående meny gäller alla dagar mellan kl. 12.00-17.00 från 28 juni till mitten av augusti. Efter det reduceras menyn något och köket stänger kl 15.30 till slutet av september 2021.

Förrätt
Räkcoctail, smör & bröd                                                          80:-
Inlagd sill o potatis, smör & bröd                     110:-  /  80:-

Varmrätter (Priser anges för hel och halvportion)
Rödspätta med remouladsås                             150:- /  120:-
Kall varmrökt lax                                                      150:- /  115:-
Fläskfilé                                                                          130:- /    95:-
Morot- & kikärtsbiffar                                           120:- /    95:-
Kyckling&fetaostsallad m oliver                     120:-  /    95
:-
Fläskschnitzel                                                             120:- /    85:-

Lammsmäcka (malet lammkött)                       110:- /    85:-
Köttbullar                                                                      100:- /    70:-
Kökets tips (begränsat antal)
Mån  Kåldolmar, kokt pot, brunsås, lingon                            110:- /   85:-
Tis     Sallad m gravad lax, hovmästarsås, smör&bröd     140:- / 110:-
Ons  Rimmad oxbringa, kokt pot, pepparrotssås               130:- /  95:-
Tors  Lammgryta, kokt pot, coleslaw                                         150:- / 115:-
Fre    Liten grön ärtsoppa med krutonger o ägghalva                        80:-
Lör    Lokal kryddkorv, potatissallad (finns som veg)        140:- / 110:-
Sön   Rostbiff, potatisgratäng                                                         130:- /   95:-  

Desserter
Saffranspannkaka m. salmbärssylt o grädde           100:-

Vaniljglass med grädde & rån                                              75:-
Chokladkladdkaka med grädde                                         60:-
Citronsorbet i citronskal                                                        55:-

Frukostpåse                                                                                   75:-

*Med reservation för pris- och andra förändringar
pga rådande Corona-situation

Ordinarie meny samt öppettider innan COVID19 –
Frukostbuffé kl. 8.30-10.00   95:-
Á la carte kl. 12.00-15.30
Trerätters pensionatsmiddagsbuffé prick kl 17.00    225:- – 285:-
(Bör bokas)
Julbord varje helg fr den 21 nov t.o.m. 13 dec (ring för bokning 0498-49 80 30).